KUKKASIPULEIDEN ISTUTUSTALKOOT 19.10. KLO 11.00

Tule mukaan istuttamaan kukkasipuleita ja nauttimaan kirpeästä syysilmasta yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa! Sunnuntaina 19.10. klo 11.00 istutamme tuhansia kukkasipuleita Lapinlahden puistoon. Luvassa on myös muuta ohjelmaa, joka tarkentuu lähiviikkoina, seuraathan kotisivujamme sekä Pro Lapinlahti ry:n ja Lapinlahden lähde-hankkeen fb-sivuja!

Haluamme Lapinlahden sairaalaan uudenlaisen mielen hyvinvoinnin, kulttuurin, yhdessä tekemisen ja yhteiskunnallisen yrittäjyyden kotipesän, jonne kuka tahansa on tervetullut. Hankkeen takana on jo nyt merkittävä joukko mielenterveys- ja kulttuurialan järjestöjä ja yksityisiä toimijoita ja koko ajan yhteistyökumppaneita tulee lisää. Suunnitelmissa on muun muassa kahvila, ravintola, hotellitoimintaa, museo, liikunta- ja kulttuuritapahtumia ja paljon muuta!

Mukana hankkeessa ovat muun muassa Aika parantaa –verkosto, Alvi ry, Eteläiset kaupunginosat ry., Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, ImpactHouse ry, Improvisaatioteatteri Stella Polaris, Kahvila Suksii, Kampin kaupunginosayhdistys ry, Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö, Kukunori ry, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Mielenterveyden Keskusliitto ry, Mielenterveysomaisten Keskusliitto FinFami ry, Mielenterveysyhdistys HELMI ry, Omaiset mielenterveystyön tukena, Uudenmaan yhdistys ry, Pro Lapinlahti ry, Psykosociala förbundet rf, Suomen Mielenterveysseura ry, Sympati psykosociala förening rf ja Tukiyhdistys Majakka ry

Lämpimästi tervetuloa Lapinlahteen! Kääritään hihat ja työnnetään yhdessä kädet multaan. Keväällä tulppaanit jo kukoistavat!

Vastaa