Kevään tapahtumia Lapinlahdessa

Tervetuloa osallistumaan tapahtumiin Lapinlahteen!

OODI KELLOLLE YÖSSÄ -ESITYKSET ti 21.4. JA ke  22.4.2015 KLO 18:00

Liput (10 e) auditorion ovelta tuntia ennen eli klo 17, jolloin aukeaa myös pieni käteismyyntipuffetti. Oodi kellolle yössä on Pablo Nerudan teksteihin perustuva runo- ja musiikkiesitys. Esityksen jälkeen keskustelua aiheesta ja lyhyt katsaus Lapinlahden Lähteen tilanteeseen.

Esiintyjät: Jussi Lehtonen ja Mikko Perkola. Esitykset järjestetään yhteistyössä Kansallisteatterin kiertuenäyttämön, Lapinlahden Lähteen, Mielenterveysyhdistys Helmin ja Pro Lapinlahden kanssa.

 

MONIPUOLINEN TAPAHTUMAKAVALKADI UUDENMAAN VIIKOLLA 4-9.5. Tarkemmat tapahtumatiedot sekä Pro Lapinlahden että Lapinlahden Lähteen netti- ja fb-sivuilla: www.lapinlahdenlahde.fi ja www.prolapinlahtiry.fi ja http://www.uudenmaanliitto.fi/uudenmaan_liitto/uusimaa/uusimaa-viikko

 

PERINTEINEN LINTURETKI MA 11.5. KLO 6.00. Tavataan puutarhan kaivolla!

 

TAIDEPÄIVÄ – MENTAL HEALTH ART WEEK-TAPAHTUMA 20.5. KLO 13:00-19:00

Työpajoja, musiikkia, kulttuurikävely ja runokahvila Klo 18:30 Veikkolan Kartanoteatterin Särkyneiden siipien korjaamo –miniesitys. Mental Health Art Weekin kummi Anja Snellman kirjoittaa runoja kahvilakävijöiden elämästä

la 23.5 KYLVÖTALKOOT LAUANTAINA  KLO 12.00.

pe 12.6 HELSINKI-PÄIVÄNÄ AVOIMET OVET LAPINLAHDESSA  klo 13-20: luentoja, esityksiä, tutustumista rakennukseen ja alueeseen.

TO 7.5 STADIN SLANGIN MUTSI ON BESTIS-KONSERTTI  KLO 17. SLANGIN KESÄISET YHTEISLAULUKONSERTIT 3.6. ja 6.8. klo 18.00 ULKONA LAPINLAHDESSA, SATEEEN SATTUESSA AUDITORIOSSA.

KE 26.8 KLO 18 SADONKORJUUJUHLA. Tapahtumassa pienimuotoisesti kulttuuriohjelmaa ja Cafe Lenitassa kevyttä alkusyksyn kasvisruokaa. Jos haluat osallistua vapaaehtoisena yhdistyksen tapahtumiin, ota yhteyttä sihteeriin! prolapinlahtiry@gmail.com.

Vastaa