8.9. HUUMORI JA MIELEN HYVINVOINTI-ILTA LAPINLAHDESSA

Milloin olet viimeksi nauranut sydämesi kyllyydestä? Nauru rentouttaa, piristää ja edistää mielen hyvinvointia ja huumorilla on kiistämätön yhteys mielenterveyden kanssa.

Lapinlahden Lähde järjestää Pro Lapinlahti ry:n kanssa yhteistyössä Huumori ja mielen hyvinvointi -tapahtuman maanantaina 8.9. Lapinlahden sairaalassa. Tilaisuudessa aiheesta alustaa tietokirjailija, kolumnisti ja pappi Jaakko Heinimäki ja illan toisena esiintyjänä on improvisaatioteatteri Stella Polaris.

”Improvisaatio on hetken taidetta. Hetki rakentuu yhdessä yleisönsä kanssa ja näin lopputulos on aina yllätys niin tekijöille kuin yleisöllekin. Lähtökohdat kohtauksille saamme yleisöltä ja sitten hyppy tuntemattomaan voi alkaa. Tuloksena saattaa syntyä tarina, satu tai vaikkapa runo. Ainoa mikä on varmaa, että kaikilla on hauskaa… ainakin meillä Stellalaisilla on ollut jo 20 vuotta!” Elina Stirkkinen, Stella Polaris

Tapahtumaan on VAPAA PÄÄSY! Paikan päällä on kanttiini, josta voit ostaa kahvia ja pientä purtavaa käteisellä. Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja kanttiini avataan puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.
Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa