Pro Lapinlahti mielenterveysseura Ry etsii määräaikaista projektiavustajaa

Pro Lapinlahti mielenterveysseuran vuoteen 2019 ulottuvan hankkeen WE POP UP -osallisuutta kulttuuri- ja luontotapahtumista kaikille tavoitteena on osallisuuden lisääminen ja yksinäisyyden vähentäminen heikommassa asemassa olevissa väestöryhmissä kohderyhmälähtöisten kulttuuri- ja luontotapahtumien järjestämisen kautta. Hankkeessa tuotetaan käsikirja vapaaehtoistoiminnan matalan kynnyksen pop-up tapahtuman mallista.

Haemme hankkeeseen määräaikaista projektiavustajaa. Etusijalla on työelämään hakeutumassa oleva nuori tai nuori aikuinen. Projektiavustaja työskentelee hankkeesta vastaavan projektityöntekijän ja toisen projektiavustajan tiimissä. Työtehtäviin kuuluu hankkeen tapahtumien toteuttaminen, vapaaehtoisten rekrytointi ja ohjaus sekä yhteistyö Lapinlahden Lähteen toimijoiden kanssa.

Edellytämme projektiavustajalta:

  • sosiaali-, terveys- tai kulttuurialan koulutusta tai kokemusta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta
  • kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti)
  • tehtävän edellyttämien IT-taitojen hallintaa
  • mahdollisuutta tehdä myös ilta- ja viikonlopputyötä

Arvostamme kokemusta järjestötyöstä ja vapaaehtoistoiminnasta.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on puolipäiväinen. Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään sähköpostitse viimeistään 8.9.2017

Tiedustelut projektityöntekijä Laura Kontiala

laura.kontiala(a)lapinlahdenlahde.fi

040-550 9069